(untitled) (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2010)
Tekst je prikaz knjige Mustafe Imamovića: Bilješke o razvoju i metodu historijsko-pravne nauke, samostalno izdanje autora, urednik D. Marković, Sarajevo, 2008, 206 str.