Odbijanje pripovijedanja i "Smisao za mogućnost" (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2020)
Imajući u vidu radikalnu promjenu odnosa prema jeziku, ne čudi što je upravo roman u 20. stoljeću postao najprepoznatljiviji poligon za poetsko eksperimentiranje.