Orijentacija na "tuđi jezik" i "tuđu poruku" u "Kamenom spavaču" Maka Dizdara (Pregled: časopis za društvena pitanja / Periodical for social issues, 2007)
Polazeći od sučeljavanja poetike i programskih načela ruske književne avangarde s najznačajnijim djelom Mehmedalije Maka Dizdara, autorica ovog članka istražuje tipove citatnosti, intertekstualnost i metatekstualnosti Kamenog spavača.
Keywords: Kameni spavač; ruska književna avangarda; citatnost; intertekstualnost; metatekstualnost